BEURZEN & PRESENTATIES

Een spectaculaire DJ inhuren voor je feest? Laat dat maar aan ons over! Wij “draaien niet alleen plaatjes” maar zijn ook professioneel performers. Jullie willen toch ook dat alle gasten op de dansvloer lekker meeswingen of meezingen op de muziek?  Wij beloven jullie een sensationele middag of avond waarbij iedereen met de spreekwoordelijke voetjes van de vloer gaat. We komen met onze volledige uitrusting, zo hoeven jullie je nergens druk om te maken.

 

Van Ibiza style tot aan the 70s, 80’s , 90’s. En van top 40 tot aan lekkere house beats! Wij verzorgen voor elk type feest passende muziek. En natuurlijk zijn we niet vies van verzoeknummers. Wil je een leuke video erbij? Ook dat regelen wij. Van het produceren van de video tot het meenemen van alle benodigde professionele apparatuur. Verras je gasten met een leuke act  of presentatie op meerdere schermen. Zo zorgen we samen voor een exclusief of explosief feest!

 

We trekken door stad en land met onze volledige uitrusting. Van discotheek en club tot aan iedere party locatie weten wij van ieder evenement een feest te maken.

CONTACT

 

Geert Bergers

Angelenweg 165

5349 TG Oss

 

+31 6 55 841 842

info@geertbergers.nl

DJ BOEKEN

 

‘ Van exclusief tot explosief ‘ DJ Geert Bergers regelt het! Vraag naar onze  tarieven.

© GeertBergers