DISCLAIMER & PRIVACY BELEID

 

Wij besteden continu zorg en aandacht aan de samenstelling van de inhoud op deze site. Desondanks is het mogelijk dat de informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig is of onjuistheden bevat. Het is niet altijd mogelijk fouten te voorkomen. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van informatie die op of via onze website is verkregen.

 

  • Geert Bergers houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
  • Geert Bergers verzamelt uitsluitend ingevoerde gegevens via haar websiteformulieren en niet via cookies.
  • Uitzondering is het verzamelen van metadata via Google Analytics, deze metadata wordt alleen gebruikt ter verbetering van de website.
  • Geert Bergers verzamelt via haar contactformulieren namen, telefoonnummer, e-mail adres.
  • Bovenstaande verzamelde data wordt enkel en alleen gebruikt voor het toezenden van aangevraagde informatie of voor het opnemen van contact door medewerkers van Geert Bergers.
  • Geert Bergers verwijdert na 6 maanden alle gegevens uit de contactformulieren op de website.
  • Nieuwe of aanvullende klant- en persoonsgegevens verzameld uit de websitedatabase worden door Geert Bergers vastgelegd in haar administratieve systemen.
  • U heeft altijd recht op inzage, rectificatie of verwijdering van uw gegevens.
  • U heeft altijd het recht om tegen de verwerking van uw persoonsgegevens bezwaar te maken.
  • Heeft u specifiek toestemming gegeven voor het gebruik van uw persoonsgegevens? U heeft altijd het recht om deze toestemming weer in te trekken.
  • U heeft altijd het recht op klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Geert Bergers behoudt zich het recht voor om dit privacy beleid te allen tijde te wijzigen.Wilt u weten welke data Geert Bergers over u in haar website database heeft? Of wilt u gegevens laten verwijderen? Neem dan contact op met info@geertbergers.nl

 

Geert Bergers | Angelenweg 165 | 5349 TG Oss

+31 6 558 418 42 | info@geertbergers.nl

 

 

CONTACT

 

Geert Bergers

Angelenweg 165

5349 TG Oss

 

+31 6 55 841 842

info@geertbergers.nl

DJ BOEKEN

 

‘ Van exclusief tot explosief ‘ DJ Geert Bergers regelt het! Vraag naar onze  tarieven.

© GeertBergers