DJ GEERT BERGERS IN DA MIX!

Beeld en geluid zijn mijn grote passie. Naast DJ ben ik ook producer, Ik maak van (dance)classics in originele vorm een nieuwe, hippe versie door er een lekkere beat onder te plaatsen. Deze remixen maak ik in mijn studio. Maar ik maak ze ook live on stage waar jij bij staat. Door mijn jarenlange ervaring mix ik van Nederlandstalig tot house in elkaar over. Mijn mixen zijn elke vrijdag te horen op de radio met Geert Bergers in da mix.

 

Het remixen van oude nummers vind ik één van de leukste dingen om te doen. Zo inspireer ik alle aanwezige gasten om met de voetjes van de vloer te gaan.

Een nieuwe liefde is video mapping. Op diverse schermen (video walls) maken en tonen we losse beelden die toch weer samen een geheel zijn. Hier laten we beeld en geluid samenkomen. Dit doen we voor particulieren maar ook het zakenleven weet ons te vinden voor bedrijfspresentaties, productintroducties of beurzen.

 

Ik vind het ook heerlijk om samen met live muziek te spelen. Onder de naam Gusteau speel ik de vetste beats samen met onder andere gitaristen, bassisten, saxofonisten, toetsenisten en vele andere soorten muzikanten

 

Nieuwsgiering of eens wat zien of horen? Neem dan contact met me op!

 

CONTACT

 

Geert Bergers

Angelenweg 165

5349 TG Oss

 

+31 6 55 841 842

info@geertbergers.nl

DJ BOEKEN

 

‘ Van exclusief tot explosief ‘ DJ Geert Bergers regelt het! Vraag naar onze  tarieven.

© GeertBergers