06-55841842 info@geertbergers.nl

CORPORATE EVENTS

Of het nu gaat om de onthulling van een auto of de opening van een nieuw bedrijfspand, muziek is net als eten en drinken één van de basis ingrediënten voor een geslaagd evenement. Muziek kan dan zowel op de voorgrond als op de achtergrond een belangrijke rol spelen. 

Een van mijn opdrachtgevers beschrijft dit als volgt: “Zorgen voor een mooi muzikaal behang, onopvallend de juiste sfeer te creëren om op het juiste moment de knop om te draaien zodat iedereen in beweging komt.”

PWC carwash winter event

Bekijk het carwash winter event van PWC.

bekijk video

Video op maat

Naast de muzikale invulling, houden wij ons vooral bezig met op maat gemaakte video’s. Hiermee kunnen wij uw evenement die extra wow-factor geven. Een bedrijfsvideo of een flitsende introductiefilm? Wilt u een eigen act neerzetten ondersteund met video? Voor ons is dat geen probleem!

Naast de voorbereiding en het filmen zullen wij er ook voor zorgen dat de visuele invulling op uw evenement zelf tip top in orde is. Het enige wat u nog hoeft te doen is ervan te genieten!

Samen met u zullen wij ervoor zorgen dat uw evenement zich onderscheidt van andere evenementen. Complimenten van uw bezoekers zijn hiermee gegarandeerd.

intro Porsche 911

Bekijk de intro van de nieuwe Porsche 911

bekijk de video