06-55841842 info@geertbergers.nl

Green screen

Green screen is iets waar we veel gebruik van maken in onze voorbereiding. Bijna al onze filmpje worden voor hiervoor op genomen. Tijdens de montage kunnen we deze laten verdwijnen en zodoende de meeste mooie trucage films maken. Of het nou ter introductie is bij een award uitreiking of een band verhuizen naar een rooftop in Manhattan. Voor de greenscreen kunnen we mensen verassende dingen laten doen.

gevelprojectie

Bekijk de gevelprojectie bij Cafe Fijn in Apeldoorn

bekijk de video

de hoofdrol in je eigen film!

Er zijn verschillende soorten video’s die je kunt inzetten voor je bedrijf en event. Wat dacht je bijvoorbeeld van klant testomonials, een productpresentatie, een instructievideo of een bedrijfsfilm? Of een leuke openingsdans op meerdere schermen voor je bruiloft? Samen kijken we welke videofilm het beste bij je past. Wij helpen je van het eerste idee tot aan de uitvoering.

Wij verzorgen spectaculaire beelden op zogeheten video walls waarmee je echt de aandacht van je gasten of publiek weet te trekken. Vertel je verhaal eens met wat humor op verschillende schermen en je boodschap blijft zeker hangen. Of maak een leuke video voor je gasten op je bruiloft of feest.

Wij regelen alles, van de productie van de video’s tot aan de professionele apparatuur.