06-55841842 info@geertbergers.nl

Luister al onze muziek op mixcloud

Karaoke in tha Mix

Feestje, borrel of een andere aangelegenheid? Met Karaoke in Tha Mix tilt u ieder (bijzonder) moment naar een nieuwe hoogte. Bent u opzoek naar een mooie avondinvulling, boek dan een van onze karaoke sets. Wij hebben de fun van karaoke weten te combineren met de creativiteit van een DJ. Met karaoke in tha Mix heeft u een avondvullend programma zonder de ongemakkelijk stiltes of technische moeilijkheden. Onze speciale sets zijn volledig plug and play, het enige waar u nog voor hoeft te zorgen zijn enthousiaste gasten. Bekijk ook eens onze promotievideo.

Onze set op een locatie naar keuze

Onze karaoke set is compact en daardoor makkelijk te vervoeren. Hierdoor kunnen wij onze set op iedere gewenste locatie aanbieden, het enige waar u voor hoeft te zorgen is een werkend stopcontact. Twijfelt u over de geschiktheid van uw locatie, dan kunnen wij van te voren vrijblijvend langskomen om alles met u af te stemmen. Zo bent u er zeker van dat Karaoke in tha Mix ook bij u beschikbaar is. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De fun van Karaoke met de creativiteit van een DJ

Karaoke in tha Mix vormt de ultieme brug tussen de gezelligheid van karaoke met het mixen van een DJ. Met speciaal gemixte playlists tillen wij uw avond tot een hoger niveau. De teksten lopen moeiteloos waardoor iedereen op een laagdrempelige manier mee kan zingen. Wij bieden verschillende playlisten aan, van nederlandstalig tot aan songfestivalhits, wij bieden het aan. Heeft u toch liever de Top 40 of the 80’s, ook dat is geen enkel probleem. Al onze playlists zijn zorgvuldig samengesteld en op een hoog niveau gemixt. Meezingen is dan ook gegarandeerd.

Kijken voordat u koopt?

Wilt u de show eerst ervaren of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u een demonstratie geven en alle mogelijkheden met u doornemen in een persoonlijk gesprek. Heeft u nog specifieke wensen? Ook dat is geen enkel probleem, wij denken graag met u mee. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht weten wij als geen ander hoe wij uw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen.

Meer informatie?

Bent u enthousiast geworden over Karaoke in tha Mix of heeft u nog enige vragen? Neem vooral contact met ons op. Daarnaast bieden wij nog vele anderen producten aan. Ontdek al onze mogelijkheden en maak uw evenement onvergetelijk.