06-55841842 info@geertbergers.nl

Luister al onze muziek op mixcloud

Karaoke in tha Mix in Eindhoven

Wilt u een feest of evenement organiseren in Eindhoven? Met Karaoke in Tha Mix voegt u iets unieks toe. Ook wanneer u een slechts opzoek bent naar een leuke avondinvulling kan u een van onze karaoke sets in Eindhoven boeken. Wij hebben het plezier van karaoke weten te combineren met het veelzijdige van een DJ. Met karaoke in tha Mix heeft u een avondvullend programma zonder de ongemakkelijk stiltes of technische moeilijkheden. Onze speciale sets worden op locatie geïnstalleerd en klaargemaakt, het enige waar u nog voor hoeft te zorgen is een leuk publiek. Bekijk ook eens onze promotievideo.

Karaoke in Eindhoven op een locatie naar keuze

Doordat onze karaokeset compact en handzaam is kunnen wij deze op iedere gewenste plek in Eindhoven leveren. Het enige wat wij van u verlangen is een stopcontact. Weet u niet zeker of onze set op uw locatie past, dan kunnen wij vooraf vrijblijvend bij u in Eindhoven langskomen om alles met u af te stemmen. Zo weet u zeker dat Karaoke in tha Mix ook bij u beschikbaar is. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De fun van Karaoke met de creativiteit van een DJ

Karaoke in tha Mix is een combinatie van de gezelligheid van karaoke met het mixen van een DJ. Met onze speciale playlists tillen wij uw evenement in Eindhoven tot een hoger niveau. De teksten lopen probleemloos mee waardoor iedereen op een laagdrempelige manier kan meezingen. Daarnaast bieden verschillende playlists aan, van Nederlandstalig tot aan songfestivalhits. Heeft u toch liever de Top 40 of the 80’s, ook deze genre’s leveren wij. Of heeft u liever van alles een beetje? Ook dat is mogelijk! Al onze playlists zijn zorgvuldig samengesteld en op een hoog niveau gemixt. Meezingen is dan ook in Eindhoven gegarandeerd.

Kijken voordat u koopt?

Bent u nog niet overtuigd of wilt u eerst een demonstratie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u een demonstratie geven en kunnen dan alle mogelijkheden met u doornemen in een persoonlijk gesprek. Heeft u nog andere specifieke wensen of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Ook dat is geen enkel probleem, wij denken graag met u mee. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht weten wij als geen ander hoe wij uw evenement in Eindhoven kunnen voorzien van een unieke beleving

Meer informatie?

Wilt u karaoke in tha mix boeken of zijn er nog onduidelijkheden? Neem vooral contact met ons op. Vraag ook eens naar onze andere producten en ontdek hoe wij uw evenement kunnen voorzien van een totale beleving. Ontdek al onze mogelijkheden en maak uw evenement onvergetelijk.